כאבים בצד שמאל למטה

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

23/10/2010 | 16:44 | מאת: מפחדת

שלום, אני בת 30, חודשים אחרי לידת בני השני. ךפני ההרון היו לי כאבים בצד שמאל למטה בבטן ושלחו אותי לבדוק אם זה בקע. התשובה היתה שלילית. הרופא לא הציע לי בדיקה נוספת ואמר לי שזה יעבור. הכאב נמשך גם בתחילת ההריון אך ככל שההריון התפתח הכאב נפסק. לפני כחודש הכאב חזר והלכתי לרופא שגלחץ על המקום ואמר לי שזה המעיים. הוא נתן לי כדור ספסמלגין כי הוא טען שאלה התכווציות. לא לקחתי את הכדור משום שאני מניקה. לאחר שבועיים הלכתי שוב לרופאה אחרת והיא אמרה שגם נראה לה שזה התכווצויות והציע לי לקחת אקמול. אני ממש ממש מודאגת כי אחד הסימפטומים לסרטן המעי הגס הוא כאבים בצד שמאל שלא נפסקים. הכאבים באמת לא נפסקים, הם לא חזקים, אבל הם מדאיגים כי זה לא עובר לי. מה לעשות????

29/10/2010 | 01:00 | מאת: ד"ר רויטל קריב

שלום רב דוקא כאבים מהסוג שאת מתארת אינם אפיניים להתיצגות של סרט המעי הגס. את לא מציינת שיש לך גורמי סיכון לסרטן המעי גס, אני מציעה שתבדקי אצל גטסרואנטרולוג שיכול לסייע גם בנושא הכאב וההרגעה. יתכן ןאת סובלת ממעי רגיש וצריכה התאמה של תזונה ואולי טיפול תרופתי או אחר להרגעת המעי

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול