נפיחות וגזים

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

20/01/2011 | 20:31 | מאת: סמדר

בת 56, עברתי קולונוסקופיה לפני כשנתיים שיצאה תקינה. בחודשים האחרונים סובלת מנפיחות בבטן ומגזים (קולניים אך לא מסריחים...). זה קורה מייד אחרי שאני אוכלת, לא משנה מה וגם אם מעט. מה עשויה להיות הסיבה ומה ניתן לעשות? זהו מטרד רציניומאוד לא נעים. תודה

20/01/2011 | 21:55 | מאת: ד"ר רויטל קריב

שלום רב לתלונות אין קשר לסיכון לסרטן ואינן מדאיגות אך מטרידות. ניתן לטפל ברבוי גזים קודם כל על ידי שנוי תזונתי וכן לעתים על ידי מתן תכשירים פרוביוטיים או תכשרי של שמן פפרמינט. ניתן להוועץ בגסטרואנטרולוג

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול