פוליפים

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

20/01/2011 | 14:59 | מאת: עידו

קשה לי לכתוב על זה, כי זוהי כניסה מאוד אנטימית לגוף, אך יש לי חששות. עישיתי בדיקת דם סמוי מספר פעמים, עשיתי בדיקת קולונוסקופיה פעמים ויצאה תקינה. אך.... אחרי ה"יציאה" של הבוקר יוצאים לי פוליפים. במקלחת אני מתנקה ומחזירה אותם פנימה. לא מלווה בדם, משגיחה על ניקיון, מעולם לא הזכירו לי ניתוח. אין כאבים ולא מפריע לי. מה עושים ? עדין זה פוליפ לא? במצב הזה אני נמצאת לפחות שלושים שנה, אך היום כאשר אני בת 58 הפחד הרבה יותר חזק.אשמח לקבל תגובה מצדכם. תודה עידו

20/01/2011 | 22:01 | מאת: ד"ר רויטל קריב

שלום רב קרוב לודאי כי מדובר בטחורים שמן הסתם נצפו בקולונוסוקפיות שעברת, ניתן לפנות לפרוקטולוג לטפל בהם בקשירות או לחיות עמם בשלום... יש לבדוק מתי בוצעה הקולונוסוקפיה האחרונה, אם אין סיפור משפחתי או גורמי סיכון אישיים אחרים כגון פוליפ בעבר יש לבצע אחת ל- 10 שנים, אל פחד!

23/01/2011 | 11:19 | מאת: עידו

כן באמת התכוונתי לטחורים ממש סליחה על הטעות. תשבתך הפחיתה את דאגתי תודה עידו

23/01/2011 | 11:15 | מאת: עידו

טעות לא פוליפים, התכוונתי טחורים.

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול