הם נפיחות בבטן סימן לסרטן המעי הגס?

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

20/01/2011 | 14:44 | מאת: ישראלית

בעלי, בן 65, סובל מנפיחות נוראית של הבטן כתוצאה מהווצרות גזים. הסיבה לא ברורה שכן לא חל שינוי בתזונה שלו מאז שהחלה התופעה. הבעיה כל כך חמורה שהיא משבשת לו ממש את אורח חייו ולעיתים גם אינו מסוגל ללכת לעבודה. האם יתכן ויש לו גידול סרטני או שפיר במעי הגס? מה יכולה להיות הסיבה לתופעה?

20/01/2011 | 14:55 | מאת: ד"ר רויטל קריב

תפיחות בדרך כלל איננה תסינין של גדול במעי הגס, אבל אם חצה את חמישים שנותיו או יש תלונות משמעותיות כדאי ללכת לגסטרואנטרולוג להבדק

20/01/2011 | 15:22 | מאת: ישראלית

האם יש מזונות מסוימים שכדאי להמנע מהם?

20/01/2011 | 15:22 | מאת: ישראלית

האם יש מזונות מסוימים שכדאי להמנע מהם?

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול