כאב בבטן למעלה

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

07/12/2010 | 15:09 | מאת: שאלה

שלום רב, יש לי כאב שנמשך כבר שבועיים שמופיע מדי פעם,ככאב עמום בבטן למעלה במרכזה קצת לכיוון צד שמאל,הכאב מופיע פתאום סם כך ללא קשר לאוכל,בעיקר לקראת שעות הערב או הצהרים,נמשך כעשר דקות רבע שעה, מעולם לא חוויתי כאב שם,האם סוג כאב כזה עמום ובתדירות כזו יכול להצביע חלילה על בעיה רצינית ועל מה הוא יכול להצביע.אני מאוד מודאג ואודה לכם על תשובתכם. תודה

07/12/2010 | 22:15 | מאת: ד"ר רויטל קריב

שלום ההערכה המלאה צריכה להתבצע במרפאה וכוללת מידע לגבי גיל רקע רפואי תרופות ועוד... כולל בדיקה גופנית רוב הסיכויים שזה לא עקב סרטן אך בהחלט דורש בדיקה על ידי גסטרואנטרולוג

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול