כאבים בצד

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

24/11/2010 | 10:17 | מאת: תקוה

לד"ר רויטל קריב שלום רב, לפני כשלוש שנים עברתי ניתוח על גידול במעי הגס, הייתי עם אסטומה 3 חודשים, לאחר שלושה חודשים נותחתי לצורך סגירת אסטומה. ברצוני לשאול על כאבים שמופיעים לי בצד הימני של המותן, הכאבים מופיעים בעיקר בערבים ומידי פעם במהלך היום ומאד מטרידים. האם אני צריכה לעבור בדיקות נוספות באזור זה. כיידוע לכם אני עורכת מידי פעם בדיקות מעקב גם אצל הכירורג שנותחתי וגם באונקולוגיה.ציינתי בפניהם שיש לי כאבים באזור המותן והם שייכו זאת אולי לניתוח אסטומה. מה עליי לעשות והאם יש לכם כיוון מסויים. ד"ר קריב, אני מטופלת שלך בנושא הקולונוסקופיה והייתי רוצה לקבל תשובה בהקדם האפשרי. תודה ויום נעים, תקוה אטיאס מאשקלון

18/12/2010 | 18:54 | מאת: ד"ר רויטל קריב

הי תקוה שלומות, כדאי לבחון אם יש הדמיה עדכנית של האזור ומתי בוצעה הקולונוסוקפיה האחרונה ובהתאם להחליט עם שאר הרופאים המטפלים על המשך הטיפול, את מוזמנת לפנות אלינו ולהגיע רויטל

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול