בדיקת קולונוסקופיה -תשובה

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

28/08/2016 | 20:12 | מאת: אמיר

בבדיקת קולונוסקופיה שביצעתי התקבלה התשובה הבאה- הבדיקה בוצעה עד cecum זוהה על פי -lleo-cecal valve,appendiceal orifice בוצע היפוך ברקטום רציתי לדעת מה הכוונה והאם התשובה תקינה

שלום, סליחה שעונים כמה חודשים טובים אחרי שאלת שאלה אבל רק בימים אחרונים קבלתי אחריות על הפורום. לפי מה שכתבת הכול תקין אבל לא בטוח שיש את כל התשובה. עושים היפוך ברקטום כדי להסתכל "אחורה" כדי לא לפספס שום דבר שמאוד נמוך. אשמח לעזור יותר אם באמת היה יותר כתוב בתשובה.

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול