ניתוח הרטמן ובעיה כרגע בטוסיק

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

05/07/2016 | 15:41 | מאת: דורית

עברתי ניתוח לפני 3 חדשים של חור במעי גס. הוציאו לי סטומה. פתאם היום התחילו לחצים חזקים בישבן- בפי הטבעת עם צורך יציאה.... יצא נוזל צהובץ. האם לגשת למיון? האם ישנה תקלה בקיבה<??תודה מראש

שלום דורית, אני יודע שזה שאלה מלפני המון זמן אבל רק התחלתי לנהל את הפורום השבוע וזה שאלה חשובה. אני מקווה שכבר עברת סגירה של סטומה שלך, אבל בשביל אנשים אחרים לדעת באותו מצב: הפרשות כאלו מפי הטבעת טיבית בזמן יש סטומה. הרירית של הרקטום חי ומפריש ויש גם את הפעולה הרגילה שלו אפילו אם פחות מאוד מרגיל. זה למה יש "יציאות" כאלה מדי פעם. צהובה / דמי / רירית וכו'.אין מה לדאוג, להפך, זה משהו טוב.

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול