תוצאות קולונסקופיה

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

07/03/2013 | 13:55 | מאת: אבי

בצעתי בדיקתבבית חולים: הקולונסקופ הוחדר עד: הצקום הצקום זוהה על פי: המסתם האיליו-צקאלי. טראנסאילומינציה. התכנסות קפלים. פתח התוספתן. מידת הניקיון :טובה מאוד. המעי הנבדק: לא תקין. סעיפים רבים. נכרת פוליפ 4 ממ במעי העולה בביופסיה חמה 1 ופוליפ 2 ממ ב-40 סמ מהאנוס בביופסיה קרה 2. בוצעה רטרופלקסיה רקטלית. אני מוטרד ומבקש לדעת המ זה אומר.

07/03/2013 | 14:36 | מאת: ד"ר רויטל קריב

שלום אבי אל תהיה מוטרד הפולפים נראים שפירים והוסרו ותהיה בקשר עם הרופא שבצע לקבל את הסוג ההסטולוגי כדי לקבע מתי תהיה הבדיקה הבאה וחשוב גם אם יש רקע משפחתי והגיל שלך לגבי הסעיפים, אם אין לך תלתונות בטניות אין הרבה משמעות, יש להקפיד על רבוי סיבים בתזונה שלך וכמובן המשך מעקב מסודר.. בהצלחה

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול