כריתת רקטום יציאות מרובות

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

06/03/2013 | 17:51 | מאת: דוס

שלום רב לצוות. עברתי לפני כשנה וחצי כריתת רקטום והייתי כחצי שנה עם סטומה. כעת אני שנה ללא הסטומה אבל אני רץ לשירותים הרבה פעמים ביום. אני חושש לצאת מהבית ומאז הניתוח אני תקוע בבית ללא הפסק. האם נגזר גורלי לשהות כל יתרת חיי בבית או שיש איזשהו פתרון לריצות האלה לשירותים? דרך אגב - אין לי שליטה גם על יציאת הגזים ואני מאד מתבייש בנוכחות אנשים.

07/03/2013 | 14:48 | מאת: ד"ר רויטל קריב

שלום רב חס וחלילה להשאר בבית זו תלונה שכיחה אבל ניתנת לטיפול אתה צריך לגשת למרפאות שמתמחות בנושא כמו בשרות לגדולי מערכת העיכול אצלנו במרכז סוראסקי (03-6974458 )שהיא מרפאה של גסטרואנרולוגים זה ידרוש הערכה אנדוסקוחפית של הרקטום והתאמת תזונה בהצלחה

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול