פרויקט ברפואה

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

20/05/2012 | 15:22 | מאת: דניאל גילת

שלום, אנחנו לומדות בתיכון ואנחנו עושות פרויקט ברפואה. יש לנו כמה שאלות בנוגע לסרטן המעי הגס. נשמח עם תענו לנו על שאלות אלה תודה רבה . 1. מה גורם למחלותיו של הסרטן המעי הגס? 2. מהו מהלך האשפוז לסרטן המעי הגס? 3. מהו סוג הטיפול שאתה ממליץ למטופל (כולל בדיקות, מעקב, שיקום ושינוי הרגלים)? 4. מהי המלצתך למניעת סיבוכים אפשריים אצל המטופל? 5. מהו הקושי, שאתה צופה, שיהיה לחולה בדרך להחלמתו? 6.כיצד על החולה לזהות סיבוכים? 7.מתי על המטופל לפנות לאיש מקצוע לקבלת טיפול דחוף?

20/05/2012 | 16:26 | מאת: ד"ר רויטל קריב

שלום רב אתן מוזמנות להגיע למכון גסטרו באיכילוב ולקבע פגישה ונספר לכם פרטים ותוכלו לשאול שאלות :)

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול