פיקולוקס

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

28/03/2012 | 11:28 | מאת: אני

שלום רב, אני אמור לעבור קולונוסקופיה עוד כמה שעות. שתיתי הבוקר את הפיקולוקס שלא כל כך מרוקן אותי. אציין שלא שתיתי אמש את השקית הרשאונה. האם לשתות עכשיו את השקית השנייה (11:30 בבוקר בדיקה ב 17:00)? והאם הבדיקה אפקטיבית למרות שלא לקחתי את הפיקולקס אמש? אודה לתשובה בדחיפות תודה רבה

29/03/2012 | 10:01 | מאת: ד"ר רויטל קריב

אני מניחה שהתשובה כבר לא רלבנטית.. בכל מקרה תזמון נטילת השקיות נקבע ל]חי שעת הבדיקה ודרישות הרופא המטפל, בדרך כלל לוקחים את השקיות במרוח של כ- 6-8 שעות עם שתיה מרובה, לבדיקה אחריצ נוטלים שקית ערב קודם ושקית בבקר. בהצלחה

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול