תוצאות בדיקה פתלוגית

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

21/03/2012 | 19:38 | מאת: רבקה

מה זה אומר ? מהם סיכויי ההחלמה ? h-856:sigmoid, sigmoidrctomy adenocrcinoma moderately to focal poorly differentiated t2 n2 surgical margins are free of tumor left colic lymph nodes בתודה metastic carcinoma in 6 out of 12

26/03/2012 | 08:21 | מאת: ד"ר עינת שחם-שמואלי

הסיכוי להחלמה נקבע בעקיר ע"פ מעורבות קשרי הלימפה. אומנם אם הקשרים נקיים זה יותר טוב נ=מאשר שהם מעורבים, אך גם אם הם מעורבים קיימים שיכויים להחלמה עם ניתוח+טיפול משלים כימותרפי לחצי שנה.

28/03/2012 | 07:57 | מאת: רבקה

אני אחרי ניתוח להסרת הגידול. מהו הניתוח הנוסף ? תודה

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול