הריון לאחר כמותרפיה

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

25/12/2011 | 10:31 | מאת: נטע

אני בת 29, עברתי כמותרפיה לפני כשנתיים עקב פוליפוזיס במעי הגס עברתי ניתוח ולאחר מכן כמותרפיה. נאמר לי כדי להכנס להריון צריך לחכות שנתיים מהכימותרפיה כדי שהגוף יהיה נקי,אני מעוניינת לדעת אם אחרי שנתיים יהיה אפשר להכנס להריון בלי בעיה והאם אני צריכה לעבור בדיקות כלשהם?

25/12/2011 | 12:29 | מאת: ד"ר רויטל קריב

שלום רב כנשאית פוליפוזיס עליךמ להיות במעקב במרפאה יעודית לנושא ויש לבחון את כל התמונה כולל הנטיה המשפחתית לפתח דסמואיד תוך כדי הריון. הטיפול הינונבדרך רב תחומי ונעשה בצורה זו במרפאות היעודיות בבתי החולים. בהצלחה

25/12/2011 | 12:29 | מאת: ד"ר רויטל קריב

שלום רב כנשאית פוליפוזיס עליךמ להיות במעקב במרפאה יעודית לנושא ויש לבחון את כל התמונה כולל הנטיה המשפחתית לפתח דסמואיד תוך כדי הריון. הטיפול הינונבדרך רב תחומי ונעשה בצורה זו במרפאות היעודיות בבתי החולים. בהצלחה

25/12/2011 | 12:58 | מאת: נטע

למרות שהיה לי פוליפוזיס ונבדקתי ואני עדיין נבדקת כל כמה חודשים עשיתי בדיקה גנטית והתוצאות מראות שזה לא משפחתי-גנטי. האם אני אצטרך לעשות בדיקות כלשהן לפני ההריון?

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול