דם בצואה

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

14/11/2011 | 12:24 | מאת: שררררררר

שלום! אני סובלת מזה שנים מבעיות קיבה ומעיים לאורך השנים נבדקתי בבדיקות פולשנית ולא נעימות ללא ממצא הסיכום היחיד ששמעתי זה קיבה עצבנית ומעיים רגיז. כיום אני סובלת מכאבי בטן ודחיפות יתר לשרותים בשל אויר רב שנאגר במעיים ויוצא בלחץ בשעת הישיבה בנוסף מתלווה אליו נוזל צהבהב ולעיתים דם. אני פוחדת נורא מבדיקות פולשניות ולא יודעת מה לעשות.. עיזרו לי בבקשה

14/11/2011 | 12:33 | מאת: ד"ר רויטל קריב

מאחר וקשה לאפיין בצורה מלאה את התלונות באופן זה מציעה לגשת להבדק על ידי גסטרואנטרולוג ולקבל המלצות בהתאם לגיל אופי הכאב בדיקות הדם רקע וכו וכו, בהצלחה!

14/11/2011 | 12:41 | מאת: שרררררררר

תודה על התשובה ישנה בדיקה לא פולשנית שיכולה לגלות מה הבעיה? ואולי זה וירוס? היתי בשבוע 8 להריוני והעובר נמצא ללא דופק ברחם עברתי גרדה בלת בררה! זה קשור אחד לשני אני כבר מבולבלת לגמרי ולא רוצה לעור שוב סתם בדיקות לא נעימות בתודה מראש

14/11/2011 | 14:03 | מאת: ד"ר רויטל קריב

יש הרבה דברים שניתן להציע לך בבקשה גשי להבדק ואל תחששי

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול