שאלה דחופה בקשר לאבחון סרטן

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

12/08/2011 | 01:37 | מאת: דנה

שלום, אבי בן 72 ובתקופה האחרונה הוא מלווה בחוסר תאבון וממש יירידה במשקל משמעותית. אבי חולה דיאליזה וידוע לנו שזה יתכן גםמ יזה אך, עלה חשש שזה משהו אחר, ואולי ח"ו סרטן עשו לו תבדיקות הבאות , האם תוכלו להסביר לי מה משמעותן ומשמעות התוצאות? AFP-B 2.2 CEA-B 10.00H CA 19.9-B 23.43 אני מאד מודה לכם על התיחסות, לצערי בזמן האחרון המצבו קצת יוצא משליטה. אודה להכוונה . אשמח לתשובה בהקדם. תודה רבה שוב!

14/08/2011 | 10:35 | מאת: ד"ר רויטל קריב

שלום רב אביך צריך ברור לגבי התלונות. בדיקות הדם הן לגבי סמנים של גודלים מסוימים אולם אינם תמיד ספציפים ויש לפרשם בהקשר הנכון ולכן עליכם ללכת לרופא הממקצועי המטפל בו כדי לדעת כיצד להמשיך את הברור בכוונים הנכונים. בהצלחה.

14/08/2011 | 11:06 | מאת: דנה

ראשית תודה, שנית,הרופאים שמטפלים בוזה ..הרפא משפחה, והרופא -האחראי בדיאליזה. הוא אמור לפנות לרופא מקצועי אחר? האם אין בבדיקות אלה שום חשש לגידול ממשי?? תודה רבה!

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול