הכנה לקולונסקופיה עם מוביפרפ

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

25/02/2019 | 18:06 | מאת: נטלי

בהכנה לקולונסרופיה נתבקשתי להשתמש בחומר מוביפרפ. הקפדתי על הוראות ההכנה והשתיה, במיוחד שתיה מרובה של מים במהלך ואחרי לקיחת החומר. לתדהמתי הבדיקה לא הצליחה בשל קצף/בועות רבות לאורך המעי למרות שטיפות שעשה הרופא במהלך הבדיקה. לא ברור לי מדוע זה קרה וכיצד להיערך לפעם הבאה. אשמח לתשובה בנושא

אני לא מספיק מכיר את מוביפרפ לענות לך. אבל כל סוגי של הכנה יכולים לכשול. הכי טוב זה לשאול את הרופא גסטרו שהוא מבצע את הבדיקה - איזה הכנה הוא / היא רוצה. בהצלחה

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול