סרטן מעי הגם+בלוטות נגועות

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

02/07/2011 | 15:38 | מאת: מודאגים

שלום רב אחי כבר שנתיים גורר את המחלה הוא אחרי ניתוח כריתה של הרקטום ללא סטומה עבר טיפולים כימו+הקרנות אבל אין רגע דל כמעט כול מספר שבועות מתאשפז מסיבות שונות עצירות שתן עצירות מעיים כאבים בלתי פוסקים ביצעו ביובסיה מסתבר שיש בלוטות נגועות מה זה אומר ולאן כל זה מוביל מתיי ידגיש בטוב מה לגבי נגד כאבים מתיי ניתן להשתמש בקנביס? אודה לכם על

14/08/2011 | 10:36 | מאת: ד"ר רויטל קריב

14/08/2011 | 10:42 | מאת: ד"ר רויטל קריב

השמוש בקנביס רפואי ניתן דרך מרפאת כאב באינדיקציות מתאימות, לגבי המצב האונקולוגי לא ברור יכן יש מחלה ויש להוועץ באונקולוג המטפל, צר לי אך לא אוכל לתת פתרונות דרך האינטרנט למקרה המורכב- אנא הוועצו הרפואים המטפלים בהצלחה

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול