היפרדות ביטנית - אבחון וטיפול

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

18/10/2018 | 23:37 | מאת: מירי

שלום רב! איזה רופא יכול לאבחן ולייעץ לגבי היפרדות ביטנית? האם כל רופא בכירורגיה כללית או שזו תת התמחות (או התמחות על) בתוך הכירורגיה הכללית? האם אפשר ללכת ישר לפיזיותרפיסטית לאבחון הבעיה ולטיפול בה, או שרצוי ללכת קודם לכירורג כללי. תודה וברכה!

19/10/2018 | 12:57 | מאת: מירי

איך אפשר לדעת אם יש גם בקע (הרניה), האם פיזיותרפיסטית יכולה לזהות זאת או שרצוי בכל מצב ללכת קודם לכירורג כללי (אם אכן זה שייך לתחום הזה)

הי מירי בהחלט הכי טוב זה ללכת לכירורג כללי שיכול לאבחן. כמובן אם יש ספק אפשר גם הדמייה כמו US וכו.

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול