טיפול חדשני בסרטן גרורותי

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

29/07/2018 | 07:24 | מאת: איציק

Immunotherepy for colorectal 27/07/2018 | מאת: איציק שלח Immunotherapy for Colorectal Cancer 25/07/2018 | מאת: איציק האם הטיפול החדשני הזה מתאים לצצב של גידול סרטני ברקטום וגרורות שנמצאים בכבד בטחול ובריאות תגובה

שלום איציק. לא ברור לי לאיזה טיפולים בדיוק אתה שאול. אין ספק שטיפול אמונטרפיה מאוד עוזר ויש יותר ויותר אנפורמציה ומחקרים וכו. הכי טוב זה להתייעץ עם האונקולוג שכמובן יהיה מעודכן הכי טוב לגבי איזה טיפולים יש מתאימים.

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול