כאב בטן בצד שמאל עם ריבוי גזים

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

28/12/2017 | 15:40 | מאת: תומר

שלום אני בן 27 לפני חצי שנה אובחנתי עם ריפלוקס קבתי ושטי בדרגה קלה. עברתי בדיקת בריום באותו זמן. לפני חודש התחילו כאבים בבטן צד ימין ובטן תחתונה פניתי לבית החולים שם עברתי בדיקות דם, צילום רנטגן, וגם אולטרסאונד בטן ששם ראו שאני סובל מריבוי גזים, כמובן שעברתי בדיקת הליקובקטר וזה נשלל וגם בדיקת דם סמוי שיצא תקין. השבוע התחילו לי כאבים בבטן מצד שמאל, הגעתי לטרם ויום אחרי למיון בשל כאבים עזים נתנו לי וולטרן דרך הווריד וגם זה לא עזר. הרופא במיון כירוגי בדק אותי בבדיקה ריקטאלית ולא אבחין בדבר חריג. מלבד הכאבים החזקים אני סובל פעם מעצירות ופעם משילשול ללא דם אבל כן יש ריר לבן מה כבר זה יכול להיות רק בשבוע הבא יש לי תור לגסטרולוג. אין לי ירידה במשקל וגם לא עייפות ניכרת

שלום תומר, צר לי לשמוע על הסבל שלך. בגדול אני חושב שאתה עושה את הדבר הנכון וזה ללכת לרופא גסטרו לבירור. קשה לי לאבחן אותך לפי מה שספרת לי ואין ספק מגיע לך בירור מקיף. תרגיש טוב ובהצלחה, ד"ר איאן וייט

31/12/2017 | 22:27 | מאת: תומר

תודה.

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול