הכנה לקולונוסקופיה בזמן לקיחת כדורין

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

29/03/2017 | 09:56 | מאת: כרמלה

אני בת 40 ובמשפחה נטיה לפוליפים. ידוע לי שבהכנה לקולו' יש לצום או להימנע ממזונות שונים. איך אני מסתדרת עם כך ולוקחת את התרופות כרגיל?

שלום כרמלה, קודם כול הצום לפני קולונוסקופיה רק הכמה שעות לפני הבדיקה ובדרך כלל אפשר כדורים עם שלוק מים בבוקר. המזון / תפריט הוא לא כל כך קשר ומקבלת הוראות מיוחדות מרופא גסטרו לפני הבדיקה. תוך כדי אפשר כדורים כרגיל. (חוץ מסוגים של מדללי דם אבל הרופא גסטרו יסביר גם את זה לפני הבדיקה). בהצלחה.

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול