שאלה לגבי לימודים של טיפול בתנועה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

15/07/2008 | 12:34 | מאת: אלכס

ביררתי אפשרות לגבי לימודים של טיפול בתנועה בלסלי. לגבי 300 שעות תנועה שצריך בכדי להתחיל ללמוד יש לי שעות תנועה באיגרוף קלאסי שאחרי בדיקה נאמר לי שזה לא מתקבל. מה יכולות להיות הסיבות שאיגרוף קלאסי לא מתקבל כש קרטה כן מתקבל? תודה

19/07/2008 | 11:00 | מאת: ענת יריב

שלום אלכס, זו שאלה מאד טובה ויפה. ראשית, הייתי מנסה לברר איתם מהי הסיבה ואיך הם עושים את ההבחנה. מעבר לכך, אני יכולה לנסות לחשוב איתך ביחד, במידה ואתה מכיר את ההבדלים בין שתי שיטות אומנויות הלחימה הללו (אני משערת שיותר טוב ממני..) , מהן איכויות התנועה שכל אומנות לחימה מאפשרת. נראה לי שיש הבדל בינהן. נדמה לי שקרטה מכיל בתוכו יותר איכויות תנועתיות (מנעד יותר גדול של שימוש באיכויות התנועה) מאשר איגרוף.האם זה נכון? האם זה פותח לך כיוון חשיבה נוסף? אשמח לשמוע מה דעתך, בהצלחה, ענת

25/07/2008 | 13:14 | מאת: ????

25/07/2008 | 13:16 | מאת: אלכס

אני לא יכול לעשות השוואה כזאת. יש לך אפשרות לברר את העניין במשרד הבריאות? אני כתבתי להם אך עדיין לא קיבלתי תשובה

מנהל פורום עבודה סוציאלית