האם לספר לחבר בשלב זה

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

18/01/2011 | 00:30 | מאת: חגית

הי אני לא יודעת אם השאלה היא לפורום הזה אבל בכל אופן.אני מטופלת פסיכיאטרית כבר המון שנים והכדורים הפסיכיאטרים עוזרים לי מאוד אפשר להגיד שאני די מתפקדת ועצמאית.הכרתי בחור לא מזמן ואנחנו מאוהבים ומוצאים חן בעיני השני.עכשיו אני מתלבטת אם לספר לו עליי על זה שאני מטופלת עכשיו בשלב הזה של היחסים או לחכות לשלב יותר רציני.המצב הזה יוצר אצלי המון חוסר ביטחון לגבי שלא ירצה אותי.אני די במצוקה כי הוא מוצא חן בעיניי ומרגישה תיסכול וחוסר ביטחון

22/01/2011 | 23:28 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום, אני מבינה את הדילמה שלך, את מפחדת מאוד להרוס את הקשר שהחל ביניכם ולהרתיע אותו עם הסיפור שלך. יחד עם זאת, אני חושבת שהדבר הנכון הוא כן לספר. אם לא תעשי זאת עכשיו, תגררי סוד שרק ילך ויעיב על הקשר ביניכם. אם אתם יוצאים כבר כמה זמן, וכבר התפתחו רגשות (גם אם זה עדיין לא עד הסוף), הגיע הזמן שידע. כל מה שאת יכולה לעשות זה לקוות שזה לא מה שיגרום לו לעזוב. את זו את, ואת לא יכולה להפוך למשהו אחר כרגע כדי להתאים לדימוי שיש למישהו לגבייך או לגבי בת זוג. מעבר לכך, יש רבים כמוך שיצאו ממשברים נפשיים, נעזרים בתרופות ומתפקדים מצויין. אני מקווה שהוא ירצה לדעת ולהבין יותר ושלא יפעל על פי סטריאוטיפים. אבל כך או כך, אין מנוס מלספר. הסתרה רק תזיק, הרי בשלב כלשהו הוא יצטרך לדעת.

22/01/2011 | 23:41 | מאת: חגית

נכון את צודקת אני לא מתכוונת להסתיר ממנו אבל השאלה היא באיזה שלב לספר.אנחנו לא יוצאים הרבה זמן בערך חודשיים נראה לי .נכון שהתפתחו קצת רגשות.אבל השאלה היא האם לספר בשלב מוקדם זה.או לחכות קצת

מנהל פורום משפחה וזוגיות