יעוץ זוגי= פרידה בזמן הריון

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

03/01/2011 | 14:29 | מאת: מ

שלום רב שמי מ' ואני בהריון שבוע 8 בן הזוג החליט שאינו רוצה בהריון ואני נאלצתי לעזוב את הבית (הבית שלו) אנחנו כרגע בניתוק טוטאלי. אני חווה משבר כי כל החיים שלי התהפכו. אני צריכה מקום חדש לגור בו וכמובן להשלים עם העובדה שאני כנראה אהיה אמא חד הורית. יש לציין שאני בת 37 הפלה אינה באה בחשבון כרגע אשמח לעצתך

09/01/2011 | 21:43 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום מ, המצב באמת לא פשוט, למרות שאם יש לך כוחות מספקים אני מאמינה שתוכלי להתאושש, גם בתנאים החדשים שנוצרו. כרגע את צריכה לקבל תמיכה רבה ככל האפשר כדי לצאת מן המשבר ולהתחיל לארגן את חייך כאם עתידית, ללא בן זוג. האם אינך יכולה לחזור לבית הורייך לתקופה מסוימת, עד שתתאוששי ותמצאי דירה משלך? האם בכלל יש לך אפשרות לקבל מהם תמיכה גם לתקופה שאחרי הלידה? אםזו לא אופציה, אני חושבת שעלייך לשקול לפנות לטיפול רגשי, תמיכתי, אולי להצטרף לקבוצת תמיכה ששם נמצאות נשים נוספות, ולהעצים את עצמך קצת לקראת הלידה. פני לאחד מן המרפאות לבריאות הנפש הקהילתיות באיזור מגורך, שם וודאי יקבלו אותך לטיפול ללא דיחוי בגלל המצב, וזהו גם טיפול ללא תשלום. אני חושבת שיעשה לך טוב להיות בקשר עם דמות טיפולית שתלווה אותך לאורך הדרך עד ללידה וגם קצת אחריה.

מנהל פורום משפחה וזוגיות