ארוסתי ואחי לא מסתדרים.

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

13/03/2016 | 09:38 | מאת: יואב

אני וארוסתי כבר כמה שנים יחד, אנחנו מארגנים עכשיו את החתונה שלנו ואני נמצא בבעיה שאין לי מושג איך להתמודד איתה. יש לי אח תאום שהוא החבר הכי קרוב שלי למרות שבחצי שנה האחרונה מאוד התרחקנו מכיוון שהוא הכיר מישהיא, הוא פשוט מאוד מרוכז בעצמו. הבעיה שלי היא שארוסתי מאז נפגעה ממנו מספר פעמים, היא שונאת אותו והוא גם לא נראה לי כל כך מחבב אותה. היא מתפרקת הרבה פעמים לאחרונה בבכי, היא כבר לא מצייצת כשאנחנו נמצאים עם המשפחה שלי ואומרת שהיא מרגישה אשמה ושהיא רוצה שהמשפחה שלי תהיה מאוחדת ולא מפורקת. אני מרגיש קצת חסר אונים ולא יודע איך להתמודד עם המצב הזה. היא אהבת חיי והוא אחי התאום, אני מפחד שהקשר שלי איתו התנתק ואני לא יכול לראות כבר את ארוסתי במצב הזה.

שלום אכן אני מבין אצת המצב הבעייתי אליו נקלעת ובו אתה חצוי בין שני אנשים קרובים. אני הייתי מנסה ליצור שיחה בוגרת ומשותפת בינכם כל השלושה על מנת להציג "ולפרק" את המטענים הקיימים. אחיך וגם ארוסתך אשר סביר להניח בקרוב תהפוך להיות אישתך אמורים להיות בקשר הדוק , חם ומשפחתי לאורך זמן ובהמשך אף תהיה משפחה מורחבת, לכן צריכים שניהם להבין כי ראוי לפרוק את הדברים , ללבן אותם ולהגיע למקום של הבנה וקבלה. אם הדבר בלתי אפשרי במסגרת שלכם , אזי אני ממליץ לפנות לאיש מקצוע כמוניעל מנת שינהל את התהליך כנדרש. http://www.mw-yzugi.co.il/

מנהל פורום משפחה וזוגיות