אדישות

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

13/11/2015 | 07:14 | מאת: א

בוקר טוב אני בת 44 +2 נשאואה 17 שנה אני טיפוס חם מאוד בזוגיות ובעלי ההפך אדיש מאוד דבר זה מפריעה לי מאוד לאחרונה אני מעלה בפניו שמאוד מפריעה לי שהוא אדיש בפרוש אני אומרת לו שאני אוהבת צומת לב מאוד וכמה שאני אדבר איתו זה לא עוזר אני חושבת שבן אדם שמדברים איתו וזה לא עוזר סימן שהזוגיות לא מאוד חשובה לו ואולי אין כבר מספיק אהבה(זה גם האופי שלו וגם זה מה שהןא ראה בבית) אני לא חושבת שאני צריכה לסבול את זה השאלה מה עלי לעשות בכדי להביא את השינוי

שלום מבין מאוד את התיסכול שאת חווה.. את כנראה ביכולות שלך מיצית את מה שניתן לבצע בשלב זה. אני מכיר את המצב הנתון מלא מעט זוגות שמגיעים אלי ליעוץ. הדבר כרוך בברור עמוק יותר שלא ניתן לנהל אותו מעל דפי הפורום כיוון שגם בן זוגך נידרש לשיחה זו. מנסיוני ניתן לפתור סוגיה זו ולו רק בחלקה אם יוצרים את השיח הנכון וההבאה למודעות נדרשת. אם תרצי את מוזמנת לפנות אלי בפרטי וכמובן שלתהליך שכזה נחוצה הסכמתו של בעלך. תודה www.mw- yzugi.co.il 0542137277

מנהל פורום משפחה וזוגיות