חבר של אמא שלה

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

25/06/2015 | 14:03 | מאת: אנונימי

לפתיחה..אני לא יודע אצל מי הבעיה,אצלי או אצלו. אני נשוי 4 חודשים כמעט ומכיר את אשתי 3 שנים .אמא של אשתי היא גרושה ויש לה בן זוג כבר בערך 8 שנים.אשתי והוא אף פעם לא היו בקשר ממש טוב,להבנתי היא סבבה איתו בגלל שיהיה לאמא שלה בסדר ולא יהיו מריבות מיותרות. כשאני הכרתי אותו שהתחלתי לצאת עם אשתי,כבר בהתחלה הוא לא חיבב אותי.הבעיה שהוא עם אופי שתלטן כזה והוא רוצה להרגיש "הגבר" תמיד ולהוריד את הבנאדם שעומד מולו לקרקעית. בעיקרון אני רואה אותו רק פעם בשבועים-שלוש וכול פעם שפוגש אותו,אז זה עושה לי לא טוב פשוט לא אוהב להיות בחברתו הוא בנאדם שעושה לי רע בנפש. לאחרונה היה ריב אצלהם בבית יחד עם אשתי והוא צעק עלייה ממש.יום אחרי זה התקשרתי אליו ואמרתי לו שלא ידבר יותר ככה אלייה ויכבד אותה. הוא נעלב ממני והחליט לא לדבר איתי והאמת שגם אני לא מעוניין לדבר איתו. אמא של אשתי גם אמרה לאשתי שזה לא בסדר שהעזתי בכלל להביע את דעתי בעניין וזה לא עניין שלי,בקיצור היא טוענת שאני אשם בכול הסיפור. אני מוטרד מכול היחס הזה שלו כלפי ובכלל הדמות שלו שם עושה לי רע. איך עליי להתנהג?..איפה אני לא בסדר?..מה לעשת???

ידידי אתה כבר גבר גדול. מי שלא יודע לכבד אותך כנראה לא זכאי שתכבד אותו. המעשה שעשית למרות שאיני מצוי בפרטים הגיוני וסביר בו יצאת להגנת אישתך . זהו הדבר המצופה, מכיוון שלדבריך גם לאישתך יש נסיון רע עם הגבר בלשון המעטה תשקלו את דרכיכם. אישתך תמיד יכולה להיות בקשר עם אימא ולא עם הדבר ששחי עם האם שאינו אביה הביולוגי. אופציה אחרת היא לבחון שיחה משפחתית בה כל אחד יעלה את הדברים שמפריעים לו, על מנת להגיע לפיתרון ,ולא על מנת להתנגח או כדי להוכיח מי חזק יותר או צודק יותר... בהצלחה

מנהל פורום משפחה וזוגיות