חרדה מאפשרות של עובר לא שלי

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

26/11/2014 | 12:56 | מאת: רני

שלום רב. אנחנו זוג שמנהל יחסים פתוחים(בהסכמה)בני 43/40 ולנו 2 ילדים(8,4.5).לפני לפני כשבועיים וחצי היינו בסאונה לערומים בחו"ל ושם אישתי השתובבה עם 2 גברים כשאחד מהם קיים איתה משגל עם קונדום והשני אונן לעצמו ואחרי זה החדיר אצבעות לאישתי.אני הייתי נוכח-על פניו אותו גבר לא הגיע לשפיכה אבל למרות זאת יש לי חרדה שאולי זרע שלו בא במגע עם אצבעותיו וכאלה נכנסו לנרתיק-זה גרם להפרייה.אם יתברר שאשתי בהריון(וזה יכול להתברר בעוד כמה ימים)זה לא סביר שזה מאותו ארוע בסאונה אבל כדי להיות בטוחים ב100 אחוז שההריון ממנו ולא מאותו גבר בסאונה יש בדיקה בשלב מוקדם בהריון שנקראת סיסי שליה שאחריה עוד אפשר לעשות הפלה אבל עם הבדיקה שהיא עוברת גם לוקחים ממני דגימה גנטית.עד כאן הכל טוב ויפה אבל הבנתי ממעבדת הגנטיקה שזה כרוך בצוו בית משפט.זה כבר מסבך מאוד את התהליך שאמור להיות על פניו די פשוט.אז מה לעשות?כיצד לנהוג?

שלום רב ראשית אני מציע שתחכו לידיעה האם אישתך בהריון או לאו שנית אני ממליץ במצבים שכאלה להשתמש באמצעי מניעה לכל מצב , הריון או כל מחלה אפשרית באשר לבדיקה אין לי ידיעה על צורך של צו בית משפט במיוחד שמדובר בזוג נשוי מציע לבדוק זאת עם רופא נשים או סקסולוג בכיר מניח כי יש מעבדות פרטיות שיכולות לתת מענה לשרות זה והיה ונדרשת התערבות בית משפט לקבלת צו הרי בעצם היותכם נשואים הדבר אינו צריך להוות בעיה מעבר לנושא הבירוקרטי בהצלחה

מנהל פורום משפחה וזוגיות