פרידה

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

13/12/2010 | 08:44 | מאת: מיכל

שלום אני בת 22 וחוויתי פרידה קשה מאוד מהחבר שלי ב9 שנים האחרונות, הוא נפרד ממני לפני כחודשיים, בשבועיים הראשונים סבלתי מכאבי בטן נוראיים, לחץ בחזה וחוסר שינה, לאחר כחודש הוא רצה שנחזור ואכן חזרתי אליו, היינו ביחד שבועיים ושוב זה נגמר, אני יודעת שהוא התחיל לצאת עם בחורה אותה הכיר בזמן שהיינו פרודים... אני לא יודעת איך לעכל את זה הכאבי בטן חזרו וגם החוסר בשינה, אני פשוט לא מצליחה להרדם, אשמח לעזרה בתודה, מיכל

19/12/2010 | 22:55 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום מיכל, פרידה היא דבר קשה וכואב, ואת נמצאת עכשיו הכי עמוק בתוך החוויה הזו, כך שהסבל והמצוקה שלך מובנים לי מאוד. איבדת אדם שהיה חלק משמעותי מחייך במשך תקופה כל כך ארוכה, ברור שזה יהיה קשה. נוסף על כך, זה גם מאוד טרי. מציעה לך לתת לתת לעצמך קצת זמן. חווית טלטלה לא פשוטה בזמן האחרון, נפרדתם וחזרתם, הוא יוצא עם מישהי, ואת עדיין לבד. כל זה קשה. כאבי הבטן הם כנראה סימפטום נפשי, שקשור בלחץ ובחרדה שאת חווה כרגע. תני לזה קצת זמן, היתמכי בחברים קרובים ובמשפחה. אם זה לא עוזר ומשתפר עם זהמן, פני לעזרה מקצועית, כדי שתהיה לך תמיכה לזמן הקרוב, וכדי שתוכלי לצאת מהמשבר הזה יותר בקלות.

מנהל פורום משפחה וזוגיות