אחרי פרידה ולפני כניסת המאהב הביתה

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

13/07/2014 | 14:11 | מאת: ערן

שלום, אשתי ואני נפרדנו ועזבתי את הבית לפני שבוע. הפרידה הגיעה בעקבות התאהבות שלה בבחור שהיה בן בית אצלנו. כעת הם זוג וכבר תוך כמה ימים הילדים הבינו את זה. לטעמי זהו מעשה בזוי. נראה לי הגיוני שהילדים היו זקוקים לתקופת הסתגלות למצב החדש לפני שייוודע להם שלאימא יש בן זוג חדש. כמובן שהיא לא שאלה אותי אלא פשוט עשתה את שלה ורצה מהר מדי לטעמי. אשמח לדעתך. תודה

שלום רב תשובתי תהיה קצרה מעצם הסכמתי איתך. על האם היה להכין את הילדים לפרדה מהאב ולאט לאחר בחינת הסתגלותם וקבלתם את המצב הלא קל עבורם, והשונה, לייצר מצב בו קודם לכן מכירים את הגבר החדש , (איני יודע , כיוון שלא ציינת את גיל הילדים- אולם בכל גיל הדבר אינו קל, ולכל גיל התגובות וההתייחסויות שלו) ראוי היה קודם להסביר " מה קרה בבית" מסבירים לבחון תגובות ורק אז לעבור לזוגיות חדשה ומשותפת.. מקווה שאישתך תקרא תבין ותפנים

מנהל פורום משפחה וזוגיות