עצה

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

30/06/2014 | 08:15 | מאת: ניב

חברה שלי לא גומרת מחדירה, ואני מוכן לעזור לה לגמור מעבר לחדירה אבל לא כל פעם כל הזמן . תקראו לזה אגואיסטיות אבל בשורה התחתונה זה המצב וזה מה שאני מרגיש. זה גורע משמעותית מההנאה שלי בסקס עד לרמה שלפעמים אני מעדיף לוותר. למישהו יש רעיון או עצה לפתרון?

שלום. לא ציינת את גילך, את גיל חברתך וכמה זמן אתם בקשר...באופן כללי זו בעיה שכיחה אצל נשים, למעלה מ70% מהנשים אינן מגיעות לאורגזמה רק בחדירה. לא תהיה עצה ראויה שתפתור את הבעיה בדרך שכזו. אם אתם מתכוונים ליחסים רצינים ואתה אוהב את חברתך, אזי רצוי לפנות לסקסולוג על מנת שישוחח איתכם בנושא וימצא לכם את הפיתרון הנכון והמתאים לכם

02/09/2014 | 07:37 | מאת: יקי

מנהל פורום משפחה וזוגיות