הריון שלישי

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

16/06/2014 | 11:31 | מאת: אלון

אנחנו זוג.אני בן 42.5 והאישה 39.5.מזה זמן רב שהאישה רוצה ילד שלישי(יש לנו בן 7וחצי ובת 4)וכעת עקב גילה צריכים לעשות החלטה חד משמעית כן או לא. אני לא כל כך רוצה בגלל סיבות כלכליות וגם בגלל שזה ישאב מימני אנרגיות ולפני כחודש היא כבר אמרה"טוב אז אני אוותר על הריון שלישי"וזה גרם לי להרגיש לא טוב-שאני מונע מימנה משהו טבעי ואנושי ולכן אני כרגע בגישה של"אז מה את רוצה,ילד שלישי?טוב אז אני אביא איתך ילד שלישי"כלומר בגישה של לעשות את זה כדי שהיא תהיה מרוצה ולא מדוכאת.אז מה לעשות???

שלום רב שאלתך מורכבת מידי על מנת לתת בידך המלצה או להגיע למסקנה הנכונה על סמך הדברים אותם הצגת, בעיקר לאור נושא "השעון הביולוגי של אישתך שדופק" ההחלטה להביא ילד לעולם, אינה קלה ופשוטה ודורשת שיחה רצינית וגלויה עם אישתך. שיחה שלוקחת בחשבון את כל האלמנטים הנדרשים ,על מנת לקבל החלטה לכאן או לכאן, בעיקר כדי לא להצטער בעתיד על ההחלטה שנלקחה. מהדברים שכתבת רב הנסתר על המובן... קשיים כלכלים הם בהחלט שיקול נכון להבאת ילדים, אך לדעתי אתה לבטח מכיר משפחות שיש להם מספר רב של ילדים והן בוחרות לקיים סגנון חיים צנוע. איני יודע מהו סגנון החיים שלכם ומה מצבכם הכלכלי (אגב מצב כלכלי בהחלט יכול להשתנות עם הזמן) באשר לסוגיה שהעלת והמתייחס לאנרגיה שלך , איני מבין למה כוונתך , האם אינך בשל, בנוי או חסר סבלנות לגידול ילד נוסף וזו בהחלט סוגיה בה יש לשתף את אישתך . לעצם העניין את ההחלטה עליכם לקחת יחד במשותף כשאתם שלמים עם עצמכם, בסופו של יום ילד זקוק להורים תומכים ואוהבים ואינו אמור לבוא לעולם כבררת מחדל. אם תחליטו לערוך ברור מקיף ויסודי כפי שנדרש תוכלו ליצור עימי קשר 0542137277

מנהל פורום משפחה וזוגיות