סכסוך אחים

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

29/05/2014 | 14:18 | מאת: יקיר

שלום רב, אני ואחי נמצאים בקשר עמוק,אחי סיפר לי על בגידותיה של אשתו, לימים פנה אליי אחי וטען בפניי כי הינו חושד בי שהעברתי את המידע לגורמים שונים, זו היתה חבטה לפנים, אחי רוצה שאבצע בדיקת פוליגרף מה הנני אמור לעשות? בתודה מראש

שלום אתה מתאר את היחסים שלך עם אחיך כקשר עמוק... העובדות מצד שני אינן כאלה שהן מעידות על קשר עמוק... איני יודע מהי הסיבה ומהן העובדות שהביאו את אחיך לחשוד בך ולהציג טענה זו בפניך. מאידך אתה גם בהודעה זו, אינך מתייחס לעובדה באם סיפרת או לא סיפרת למי מהמקורבים ומה הביא לחשד. באם ההאשמה של אחיך אין בה כל אמת הרי מהראוי שתבקש לפגוש בו , וכאחים שיש להם קשר עמוק כהגדרתך וכמי שאמינים זה על זה, עליך לשכנע אותו ולהניאו מכל חשד, מאידך כמובן עליו להביא בפניך את העובדות אשר גרמו לו להטיח בך אשמה שכזו. נושא בדיקת הפוליגרף נראה לי הזוי ומיותר ואף ילדותי. בהצלחה.

מנהל פורום משפחה וזוגיות