יחסים שליליים

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

19/05/2014 | 11:29 | מאת: שירלי

שלום, בעלי ממש רוצה אותי לעצמו בלבד האופציה לעזוב קשה לי שינוי לילדים והבנות ממש קטנות חשבתי לעבור על יד המשפחה שלי כדי שיהיה לי עזרא זה לא קל ועד שאני ימצא עבודה באיזור קלקלית גם לא יהיה קל אני עם שלושה ילדים השאלה שלי איזה טיפול יכול לעזור לי כדי לא להוריד אותי למטה כל הזמן בעלי עושה את זה באופן שיטתי ערב שבת אחותי ומשפחתה התארחו אצלנו לארוחת שבת ודיברנו על נושא מסויים הוא היה חייב לקחת שליטה ושלא נדבר על הנושא הזה ולא משנה מה הנושא כל דבר הוא מעיר לי למה ולמה ולמה כשאני צוחקת על שטויות מהאחיות שלי אז למה את צוחקת משטויות ואיתי לא {אני עונה לא כי אני אוהבת לצחוק גם משטויות בעלי טיפוס יותר רציני ולפעמים מתנסה אוהב להקשיב מה קורה וזה לא נעים לי הייתי שמחה ללכת לשיחות איפה אפשר?

שלום לך אכן מתוך מה שכתבת ,עולה כי קיימת בעיית תקשורת ,הבנה ואף כבוד בינך לבין בעלך. הדברים כפי שהם מובנים, נדרשים להיות מטופלים ברמה הזוגית ואכן הגעת למסקנה זו. איני יודע באיזה אזור בארץ את גרה, אך כמעט בכל מקום ניתן למצוא יועץ זוגי שיסייע לכם להציף את הנושאים ולמצוא יחד את הפתרונות למערכת יחסים מכבדת ומאושרת ולבטח את זקוקה לאישורו של הבעל שירצה להצטרף לתהליך זה

מנהל פורום משפחה וזוגיות