שחיקה ביחסים

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

24/04/2014 | 10:07 | מאת: חלי

היי עקב שחיקה ביחסים ביני לבין בעלי שאני נשואה לו 4 שנים, יש לנו שתי בנות האחת בת שלוש והקטנה בת חצי שנה, עליי לציין שאני עובדת בבקרים ולעיתים גם בערבים, בעלי מיתלונן על כך שאנו לא עושים מספיק סקס ,והאמת היא שלא בא לי , שילוב של עייפות ואי חשק , רוצה לדעת האים יכולה להיות בעיה הורמונלית אולי שמשפיעה מעבר לעייפות.

שלום לך מדברייך עולים כמה דברים שחלקם אף יתכן וסותרים זה את זה...התחלת את הנאמר בהתייחסות לסיבת השחיקה וזו סוגיה מספיק חשובה ורחבה לברור ,שאיני יכול להבין את סיבותיה , תחושותיה והתוצאות שלה מתוך הנכתב על ידיך כאן, יתכן והסיבות של השחיקה באם קיימת, באות לידי ביטוי בנסיבות נוספות מעבר לסקס.את טוענת שלא בא לך וגם זה נושא שקשה להתייחס אליו ולהבין מדוע לא בא לך, והאם לא בא לך רק בהקשר של בעלך... עייפות היא אכן גורם שעשוי להשפיע ,אך על סוגיה זו בהחלט ניתן להתגבר אם מאוד רוצים.מניח כי חוסר החשק כרוך בכמה סיבות שראוי היה לברר אותם עם איש מקצוע בין אם בנפרד או בפגישה זוגית. באשר לאפשרות לבעיה הורומונלית הרי זו צריכה להתברר עם רופא נשים.

מנהל פורום משפחה וזוגיות