פורום יעוץ זוגי

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

25/03/2014 | 17:10 | מאת: מתן

מתי שלום נראה לי שב90% מהפורומים הפסיכולוגים נשמעים כמו רובוטים שמדקלמים את המנטרות שלהם בחיי, לפעמים קוד תוכנה מונחה עצמים של מחשב, נשמע עשיר ומעורר השראה יותר מאשר טקסטים של פסיכולוגים באינטרנט. יש סיכוי שכאן זה אחרת?

שלום רב מתן, ראשית איני פסיכולוג אלא יועץ זוגי, באשר לרושם שנוצר אני מקווה שאוכל לשנות אותו עבורך באם תהיה שאלה ספיציפית, מעבר זלה צריך לזכור כי האפשרות לתת תשובות כתובות וקצרות לבעיות שלפעמים הינן מורכבות וסבוכות , מוגבלות אל מול אפשרויות אחרות אשר יש בכוחן לסייע ואולי זו הסיבה בה הרושם שנוצר הוא כפי שהוגדר על ידך "רובוטים מדקלמים מנטרות".

מנהל פורום משפחה וזוגיות