התנהגות מוזרה של כלתי בת 42.

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

06/02/2014 | 20:57 | מאת: סבתא כהן

האם קיים באמת דבר כזה הקרוי משבר גיל ה-40, יען כי כלתי התחילה להתנהג מוזר, לקה עבודה בין השעות 14.00 ל 19.00. משאירה את הילדים בני ה6 וה4.5 בצהרון עד שחוזרת מהעבודה, הם בוכים ומתלוננים על השעה המאוחרת אך כלום לא מזיז לה. האם יש דרל כלשהי להסביר לה שתבין שהיא מזיקה לילדים ומתעללת בהם כך, כל מה שניסינו לא נקלט אצלה. בתודה מראש סבתא כהן

17/02/2014 | 08:56 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום סבתא מודאגת, אני לא יודעת אם הדברים קשורים דווקא למשבר גיל ה 40, אבל יתכן שלבתך חשוב היה לקחת את העבודה הזו, ולתת לעצמה מקום גדול יותר, גם אם על חשבון זמן עם הילדים. אני מאמינה שהם זקוקים לה, ושהם וודאי חווים חסך סביב העניין, אבל התעללות היא מילה חזקה מידי. בכל מקרה, אני לא יודעת אם הדרך להגיע אליה היא דרך ביקורת והטחות אשמה. צריך אולי לנסות להגיע אליה בדרך שתעודד אותה להקשיב, וגם אז יש גבול לכמה השפעה תוכל להיות לך על הבחירות בחייה. היא בכל זאת ילדה גדולה. אם את מודאגת לגבי הילדים נסי כמיטב יכולתך להיות נוכחת יותר, לנסות לגייס את אב הילדים לנוכחות גדולה יותר, וכו.

מנהל פורום משפחה וזוגיות