פתרון

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

05/03/2013 | 12:29 | מאת: ישי

שלום לך ענבל,רציתי לשמוע את חוות דעתך בנוגע אליי,שמי יוסף אני בחור חרדי כבן 25 נשוי לאישה הקטנה ממני בשנתיים,באשתי יש הכול אישה שעובדת ואכפת לה מבעלה ומהבית,אישה יפה אצילית שכזו,עדינה נינוחה ושקטה,והרבה חכמת חיים ,משום מה יש בי מחסום או מחסומים כלפיה ,כמובן שיש למחסומים אלו תופעות לוואי כמו אי זקפה דחיה וכו אני מתגרה מכל הנשים בעולם אך ממנה לא,אני חייב לציין שלא קיימנו מזמן החתונה ועד היום יחסים משום וגיניסמוס,שלדעתי הבעיה מתחילה ממני ,אני כל הזמן נובר וחופר בנבכי הנפש האם עשיתי את הדבר הנכון או האם יכולתי להתחתן עם מישהי יותר טובה וכו, על אף שבאמת לא חסר לי והיא לא מחזירה ממני שום דבר ואני מרגיש שאני כל כך רוצה אותה אך מצד שני יש משהו שמונע ממני להרגיש שנכנסתי למושג שנקרא נישואין....אני נוטל כדורים במינון נמוך עקב הדיכאון ונמיכות הרוח שממנה אני סובל ,הכדורים לא ממש עוזרים אז מאיפה הכול מתחיל מיחסי המין או מפצעי הנפש ? והאם יהיה לזה מזור ,נתקלת פעם במקרה שכזה? חשוב לי לומר שאני הייתי טיפוס די פתוח מבחינת אוננות וצפייה בפורנו וכו

13/03/2013 | 14:17 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום לך, מאוד קשה לדעת מהיכן הכל מתחיל, אבל מאוד יכול להיות וכך נשמע, שאותם מחסומים שאתה מתאר הם קונפליקטים נפשיים במהותם, ולא מחסומים פיזיים. גם לבת זוגתך מחסומים משלה, כפי הנראה, כי היא סובלת מוגיניסמוס. מציעה לכל אחד מכן לשקול טיפול פרטני, שיעסוק הן בפצעי הנפש והן בנושא המיני- תפקודי. אולי זה לא פשוט בגלל היותך בחור חרדי, אבל מכיוון שכן תיארת פתיחות מסוימת, אני מקווה שהדבר יתאפשר.

מנהל פורום משפחה וזוגיות