יחסי מין לא תקינים

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

09/01/2013 | 09:06 | מאת: סוזי

שלום , אני ובעלי נשואים כ 10 שנים + ילד אחד כימעט מתחילת הנישואים יחסי המין שלנו לא טובים בעלי יש גמירה מהירה מאוד !!! יש לציין שפעם מאוד אהבתי סקס (לפניי הנישואים עם חברים מהעבר) והיום עם בעלי אני ממש לא אוהבת מרגישה דיכוי לא בא לי , כל פעם ממציאה תירוצים או שאני אומרת לא בוא תיגמור וזהוא והכול זריז ומהיר ! ממש התחלתי לשנוא יחסי מין בעלי טוען שפגעתי בו בעבר (לפניי 6 שנים) וביגלל זה הוא "לא מתפקד" במיטה מצב זה מצער אותי מאוד היות והיחסים שלנו התיקשורתיים מאוד טובים אני אוהבת אותו כבעלי וומאוד חבל לי המצב הזה , אשמח אם תפני אותי לגורמים המתאימים ומה עליי לעשות ? אני נואשת .... תודה מראש

19/01/2013 | 21:52 | מאת: ענבל מילר היללי

נשמע לי שאכן תסכול רב נגרם לשניכם בנושא יחסי המין, וחבל שזהו המקום שהגעת את אליו, של סלידה מיחסי מין והימנעות מהם. אני חושבת שהכתובת עבורך ועבור בעלך היא בטיפול מיני אצל איש מקצוע מתאים. גשו להתייעץ ואז אולי יהיה ברור יותר מנין נובעים הקשיים התפקודיים של בעלך ותגובתך אליהם.

מנהל פורום משפחה וזוגיות