קנאית מאד

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

26/12/2012 | 14:57 | מאת: נילי

אני מאד מקנאת בבן זוג שלי נפרדנו ואנחנו חזרנו ואני רק מתעסקת בלחשוב על הבחורה שיצא איתה כי אני מכירה אותה . וממש מתוסכלת מזה זה הורס לי . שאני איתו חושבת על שהיה איתה. מה לעשות כדיי לצאת מזה?אני יודעת שאוהב אותי אבל עדיין אני במין אובססיה עליה.

06/01/2013 | 22:54 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום, העיסוק האובססיבי שלך בבחורה שיצאה עם החבר שלך בתקופת פרידתכם הוא כנראה העיסוק שלך בפגיעה שלך הקשורה בתחושת הדחיה והבגידה ( על אף שלא היתה כאן בגידה ממש) וגם בתחושתך הבסיסית שאת נאהבת מספיק ואטרקטיבית מספיק עבור בן זוגך. תוכלי להניח לעיסוק הזה כשיהיה לך יותר ברור מה את שווה עבור בן זוגך. יהיה לך קל להיות פחות רכושנית וקנאית אז. אם זה קשה לך, יכול להיות ששווה לך לשקול לפנות לטיפול פסיכולוגי שיגיש לנושא הביטחון העצמי שלך, ובפרט במערכות יחסים זוגיות.

מנהל פורום משפחה וזוגיות