שינויים בהתנהגות

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

22/03/2012 | 00:11 | מאת: נעלם

שלום רב,אני ואשתי נשואים יותר מעשר שנים , שנינו עובדים ,יש לציין שאם אפשר להגיד חיי נישואין מושלמים אכן כך אפשר לתאר את הזוגיות שלנו,לאחרונה כלומר מזה יותר מחודשיים חל שינוי בהתנהגות אשתי ,"יש לציין שהיא החליפה מקום עבודה" והשינויים הם : 1. ירידה בחשק המיני אצלה, כלומר אם אני לא מתחיל איתה בכלל לא מבקשת , ואפילו תמיד יש לה את התירוצים כמו:עייפה ,יש לי כאבים , לא בא לי וכו'. 2.כשאנו הולכים לבלות ,תמיד היא מסתכלת מסביב ובעיקר כשישנו גבר חתיך ,אז העיניים שלה לא יורדות ממנו עד שהיא תרגיש שאני בסביבה , ואז זה מביך אותה ואפילו אותי . 3. תמיד כשאני שואל אותה על מישהו אז מייד מתעצבנת ומאשימה אותי שאני בנאדם חשדן ולא בוטח בה . 4. פעם כשהיה הנייד שלי "בשיחה ממתינה " הייתה שואלת ,מי היה בשיחה איתך , היום?? בכלל לא מעניין אותה . 5. יש לציין שאשתי אישה טובה,בעלת לב של זהב , אימא מצויינת ,אשת חייל , דואגת . שאלתי היא :האם עייפות ולחץ בעבודה יכולה להשפיע על חיי המין שלנו ? מה גורם לירידה בחשק המיני ? האם זה תלוי בי ?יש משהו שאני יכול לעשות בכדי לשנות את המצב הזה ?האם זה מעיד על קשר שלה עם גבר אחר ? תודה מראש

10/04/2012 | 23:00 | מאת: ענבל מילר היללי

10/04/2012 | 23:06 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום, מה שאתה מתאר יכול להיות קשור בהמון דברים, אולי נושא החלפת מקום העבודה קשור באופן כלשהו, אבל אם כן, רק באופן בלתי ישיר. כלומר, שמשהו קרה סביב ההחלפה של מקום העבודה, וזה בתורו גורר שינויים שתיארת. כך או כך, מדוע כל עבודת הניחוש? אם בינך ובין אשתך יש זוגיות כל כך טובה כפי שתיארת מדוע שלא תשב ותדבר איתה על מה שאתה מרגיש? אין כמו דיבור כנה בו תתאר אתה את חששותיך ביחס למה שקורה ביניכם, מבלי להאשים אותה ולהטיח בפניה כל מיני אמירות חשדניות, בכדי לייצר קרבה וגילוי לב. אם אני מבינה נכון, אתה דואג שאולי אתה כבר לא מוערך כפי שהיית בעבר ע"י אשתך, דואג שאולי היא כבר לא נמשכת אליך, אולי מרגיש קצת לבד ובעיקר, מתגעגע לאיך שהייתם. אם תאמר לה את הדברים כך, ותשאל שאלות פתוחות ביחס למה שנדמה לך שאת קולט ממנה יש סיכוי טוב שתקבל תשובות שיפתחו דיאלוג פורה ומבהיר ביניכם.

מנהל פורום משפחה וזוגיות