בקשת עזרה

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

14/11/2010 | 14:55 | מאת: ריקי

שלום רב, בעלי היה מכור לכדורי משכחי כאבים בשם פרוקסול. לפני כשבועיים הוא עבר טיפול פרטי להתנקות מהכדורים. היום הוא עובר ימים לא קלים וגם אנחנו כמשפחה. הוא מאוד עצבני אי אפשר לדבר איתו גם אני וגם הילדים קשה לנו להסתגל למצב החדש שלו שהכדורים היו מרגיעים אותו עכשיו הוא בעצם חסוף ומאוד עצבני בקיצוניות. שאלתי אי האם יש טיפול במצבים כאלה אפילו טיפול עם כדורים שלא גורמים להתמכרות כי יש לו נטייה להתמכרות. בברכה ריקי

15/11/2010 | 21:04 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום ריקי, מובן למה כל המשפחה עוברת קשיים גרע נוכח הגמילה של בעלך. בפציפית לגבי שאלתך, נסי בפורום פסיכיאטריה.

מנהל פורום משפחה וזוגיות