מצבי רוח ויחסים משתנים עם בת הזוג

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

16/01/2012 | 22:01 | מאת: יוסי

אני מאובחן כחולה במחלה כרונית כ-8 שנים. אין למחלה השפעה על התשוקה שלי (אני בן 57), אני זקוק מאוד ליחס של קירבה גופנית, של חום ואהבה. אני מקבל זאת אך בדרך של דאגה חומרית לכל מה שקורה בבית. רעייתי אישה מסורה מאוד, דואגת לכל הקשור בבית ,אך מסוייגת להחריד בכל הקשור לקירבה פיזית. אני מגיע למצבים של לחץ, דיכאון,חיפוש פתרון וכו'. אנו נשואים 33 שנים ואיני מעלה על הדעת לפנות מחוץ למסגרת. מה את מייעצת במקרה שלי?

22/01/2012 | 23:54 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום, אני בהחלט מבינה את הצורך שלך בחום ובקרבה גופנית, ונשמע לי שאתה נמצא במצב מתסכל ופוגע מהבחינה הזו, למרות שאני מבינה שאתה חש את האהבה של אשתך בצורות אחרות. גם זה לא מובן מאליו אחרי 33 שנה. ויחד עם זאת, כדאי לטפל בנושא הזה. מציעה טיפול זוגי בו תוכלו לברר את השורשים של הסיפור של היעדר המגע ביניכם ואת האופן להתמודד ולשפר.

מנהל פורום משפחה וזוגיות