מעדיפה את שוק הכרמל..:)

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

20/12/2011 | 12:08 | מאת: עדי

אני ובעלי זכינו בסכום לא גובה ולא נמוך..זה בנוסף לכסף שחסכנו מביא אותנו להון אישי יפה. אנחנו לא מעוניינים לקנות דירה עדיין כי רוצים הון התחלתי יותר גבוה על מנת לחסוך לעצמנו קצת בהוצאות המשכנתא. אני מעדיפה ללכת על השקעה סולידית, לא חושבת שאוכל לעמוד בלחץ הזה ובעלי נתן לי לקרוא איזה פוסט שאומר ש"שוקי המניות החלו בירידות, אך סיימו בעליות נאות, הן באירופה והן בארצות הברית. בשל כך, ולנוכח עלייה מפתיעה ומעודדת במדד סנטימנט הצרכנים של אוניברסיטת מישיגן, תנאי הפתיחה לשוק המניות בישראל טובים." איך מגיעים להחלטה במקרים כאלה? אם יש משהו שאני לא מוכנה לריב עליו זה כסף..

22/01/2012 | 23:27 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום, כסף, כמו כל נושא אחר, יכול להיות נושא למחלוקות, וכן גם לויכוחים ומריבות. מותר לכם להיות חלוקים בגישות ובסגנון ההתייחסות לכסף. מה שכן, יש כאן יתרון. בסך הכל הנוא הוא קונקרטי, ויתכן שקבלת יעוץ ממוקד בהקשר להשקעה הנבונה תעשה טוב לשניכם (וגם לכסף שלכם).

מנהל פורום משפחה וזוגיות