נמשכת לאחרים

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

27/09/2011 | 09:17 | מאת: יערה

אני נשואה מזה שנתיים, בזוגיות ארוכה, אוהבת את בעלי ונמשכת אליו. אנו מתכננים ילדים ולאחרונה הפסקתי לקחת גלולות. זמן קצר לאחר הפסקת הגלולות התחלתי לחלום חלומות מיניים על גברים שונים שנמצאים בחיי. חברים, בני זוג של חברות וכו'. אני מוצאת את עצמי נמשכת מאוד למספר גברים ומפנטזת עליהם בראשי זמן רב. יש לי תחושה שאני כמו תפוח בשל שרק מחכה להיקטף. אני אוהבת את בעלי והזוגיות שלנו טובה מאוד, אני לא מצליחה להבין מיניין מגיעות תחושות מיניות חזקות אלו. לא ברור לי מה עלי לעשות...המחשבות המיניות ממש מטרידות אותי בעוצמתן ובנוכחותן. תודה על עזרתך...

03/10/2011 | 23:07 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום יערה, פנטזיות על אחרים הן לא דבר נדיר, גם בתוך זוגיות טובה ומלאת תשוקה. את בכל זאת מוטרדת מהדברים, ולא ברור לי האם אלו רגשות אשם בסיסיים שפוקדים אותך כי את לא מאמינה שזה בסדר לפנטז ולחלום על אחרים בתוך הזוגיות הטובה שלך, או שאולי באמת- הפנטזיות המיניות שלך תופסות כזה נפח ביומיום שקשה לך לחוש בנוח עם עצמך ועולות שאלות לגבי המקום של פנטזיות כאלו והתפקיד שלהן בחייך. אולי כדאי לשאול האם הפנטזיות האלו באמת תופסות כל כך הרבה מקום עד שהן הופכות למעין תחליף מציאות ומפריעות לקשר שלך עם בעלך. במקרה כזה, אולי בכל זאת כדאי להבין מה המקור שלהן ומה המשמעות שלהן בחיים שלך. בירור מהסוג הזה תוכלי לעשות בטיפול אישי פסיכולוגי.

מנהל פורום משפחה וזוגיות