מה קורה פה?

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

13/07/2011 | 23:44 | מאת: אורית

היינו בזוגיות של 7 שנים.גרנו יחד אהבנו אך מסיבות שונות בעיקר טכניות נפרדנו. אני יזמתי. לאחר כחצי שנה הכיר אותה. אני לא אדבר עליה. לאורך כל הזמן עד שהכיר אותה רצה שנחזור. אני לא רציתי כי הסיבות הטכניות עדיין היו רלונטיות ולא באו על פתרונן.כיום לאחר שנפתרו רציתי לחזור. אך הוא שנעלב מאוד אמר - לא כרגע.כיום הקשר ביננו מתקרב. אנחנו משוחחים רבות בטלפון ולעיתים נפגשים לשיחות קצרות. אין ביננו מין. אך אנחנו מראים אהבה אחד לשני .בעיקר מילולית.היא כמובן לא יודעת על השיחות ביננו.ואני מתפלאת עליו.הוא לא טיפוס בוגדני מטבעו ובכל זאת פועל מאחורי גבה. אחד הדברים שציין בפני שהסיבה שאנחנו לא חוזרים היא הבעיות הטכניות שיש ביננו. אני יודעת שהוא עדיין אוהב אותי -באמת. אני יודעת שהיא מהווה מעין כדור לכאב .מה הלאה?

18/07/2011 | 20:57 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום אורית, חסרים לי חלקים במה שכתבת, מה הן הסיבות הטכניות? הרבה פעמים מה שנראה טכני הוא לא כל כך טכני...וזה כנראה גורם משמעותי שקשור בהתרחקות ובהתקרבות ביניכם. את מוזמנת לכתוב עוד כדי שאוכל להתייחס.

מנהל פורום משפחה וזוגיות