ילד נוסף??!!!

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

25/06/2011 | 23:31 | מאת: חן

היי! אני בת 43 בקרוב!התחתנתי עם בן זוגי לפני 3.5 שנים כאשר ממש אחרי החתונה נכנסתי להריון ונולדה לי בת היום בת 3 והקטנה בת שנה!עוד מימי החברות עם בעלי ידעתי שאני עושה פשרה!כלומר אני מאוד אוהבת אותו אבל אנחנומאוד שונים!ממש מזרח ומערב!הוא בא ממשפחה בת 9 אחים ואחיות ואילו אני עם עוד 2 אחים בלבד!עוד כשהייתי צעירה ידעתי תמיד שארצה אך ורק 2 ילדים!התחתנתי מאוד מאוחר בת 39 וההריונות שלי היו זוועה!בעלי לא מרים תינוקות עד גיל 1/2 שנה כך שכל העול והגידו לפחות בחצי השנה הראשונה הם עליי!הזוגיות שלנו מאוד פרווה!בעלי בא ממשפחה שלא נוגעים אחד בשני ואילו אני מאוד חמה ואני כועסת שאני לא זוכה לחיבוק ומגע!בקיצור אני יודעת שהוא היה רוצה עוד ילד (בן כמובן)ואני ממש לא בקטע!קשה לי לחשוב שיהיה לי עוד ילד וקשה לי לחשוב שהוא יתגרש ממני אם אסרב!מה עושים???

04/07/2011 | 21:16 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום, אני מבינה את הרתיעה שלך מלידת ילד נוסף, על רקע כל מה שתיארת. את לא צעירה, ההריון קשה לך ואולי את כבר לא נמצאת בשלב בחיים שאת רוצה ויכולה להתפנות לטיפול כל כך תובעני. אני חושבת שמגיע לך לקבל הבנה מבעלך בנושא, גם אם הוא חושב אחרת, ונשמע לי לא פייר לשלוף את קלף הגירושין בנושא הזה. צריך וכדאי שיהיה ביניכם דיאלוג בעניין ולא מאבק שליטה והכנעה. אני לא כל כך מבינה מדוע היה חשוב לך לתאר את השונות ביניכם והקשיים הזוגיים. האם את מעוניינת להישאר בנישואים האלו בכלל? אם זו שאלה מבחינתך אז ברור שילד נוסף כרגע לא מתאים. נשמע לי שצריך כאן התערבות של טיפול או יעוץ זוגי, שיתן תקווה לדיאלוג בנושא הזה ואולי גם בנושאים אחרים.

13/07/2011 | 15:09 | מאת: חן

ראשית תודה עינבל שחזרת אליי!אני בהחלט מעונינת להישאר בנישואים האלו מאחר ובאפן יחסי טוב לי ואני אוהבת את בעלי.אני מודעת לקשיים ועליות וירידות של חיי הנישואים אך בהחלט התחברתי לעניין קבלת ייעוץ זוגי.אני מקווה שהוא יסכים לבוא ודברים יוכלו להתבהר ביננו!עדיין יש המון עבודה בנושא התקשורת ביננו ומי יתן ויום אחד נוכל להיות חברים טובים!הוא איש מקסים וטוב לב ואבא חם ואוהב קשה לוותר על דבר כזה אבל אכן תקשורת זה לא הצד החזק שלנו ונתטרך התערבות של גורם שלישי! בכלזאת תודה על תגובתךQ

מנהל פורום משפחה וזוגיות