שלום ושאלה

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

16/06/2011 | 18:26 | מאת: lior

אני ובעלי נשואים כבר שבע שנים, לאחרונה הוא החל להיות עצבני וחסר סבלנות ואפילו חווה התפרצויות כעס על הממונם עליו בעבודה, הוא טוען שזה בגלל שהוא מרגיש שהוא עומד להיות מפוטר אבל אין שומדבר וודאי כרגע , אני חוששת שהוא למעשה"יגשים" את הנבואה של עצמו- איך אני יכולה לעזור לו?

18/06/2011 | 14:58 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום, יתכן שבעלך חווה כעת כמות מוגברת של לחץ והוא מתקשה להתמודד. אני מתארת לעצמי שגם לך זה קשה להכיל את כל מה שעובר עליו. עשי כמיטב יכולתך והחשוב ביותר- עודדי אותו לקבל עזרה-יעוץ בתקופה הנוכחית. אם זה מאיים עליו, אולי אם תציעי לו להצטרף הוא ירגיש נוח יותר.

23/06/2011 | 17:24 | מאת: מיטל לוין

יכול להיות שבעלך זקוק לתמיכה ולעזרה להתמודד עם מצבי לחץ, אני ממליצה לך לתת לו לקרוא את המאמר הבא ומקווה שהוא ימצא דרך להתמודד עם מצבי לחץ http://cbt-shlomitrub.blogspot.com/p/blog-page_30.html

מנהל פורום משפחה וזוגיות