בעיות בזוגיות

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

12/06/2011 | 19:51 | מאת: שני

שלום רב, רציתי לשתף אתכם במשהו, אני נשואה שנה, אני ובן זוגי בני 30, לפני החתונה יצאנו ביחד כשנתיים ,כחודשיים לפני החתונה התחילו מריבות רבות שבעצם ממשיכות עד עכשיו,לא גרנו ביחד לפני החתונה, המריבות הן בד"כ על אותם הנושאים ,הנושאים הם: שהוא לא מעוניין לבוא להוריי, בן זוגי רוצה לצאת הרבה עם חבריו (שכולם לא נשואים), בן זוגי מאוד קשה כל פעם שאני מעוניינת ללכת איתו לאנשהו זה יוצר מריבות מצידו, כל הזמן הוא מרגיש שחסר לו חיי חברה, יש לי קצת בעיות אמון כלומר קצת קשה לי להאמין לו כי בתחילת הנישואים תפסתי אותו על שקר, מעבר לכך הוא מספר לכולם על הבעיות שביננו, הציעו לו שנלך לייעוץ, כל פעם שאנחנו רבים -מה שקורה אחת לשבוע ,הריב מגיע לרמות של קללות "ואיומים" על גירושים מצד שנינו...וגם בריחות מהבית. בנוסף לכך אני חושבת שהוא לא כ"כ נמשך אליי, הוא טוען שזה בגלל המריבות, אבל גם שאנחנו בתקופה שאין מריבות הוא לא יוזם שם דבר ומעיר לי הערות שאני צריכה לרזות ושקשה לו להימשך כי אני לא רזה. בקיצור אני אובדת עצות...

13/06/2011 | 22:51 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום שני, נשמע לי שהזוגיות שלכם כואבת וקשה לשניכם. אני חושבת שהחברים צודקים, ואם אתם מעוניינים להישאר ביחד, כדאי להתחיל לברר מה הסיבות לכך והאם יש דרך לשפר את איכות הזוגיות שלכם. אם אין לכם עדיין ילדים מוטב להתחיל כמה שיותר מוקדם, כי הדברים צפויים להיעשות קשים יותר. הכתובת שלכם היא טיפול זוגי, ואני מקווה שלשניכם יש מספיק רצון ונכונות כדי לקדם את זה.

מנהל פורום משפחה וזוגיות